מתכוווווווווון



מאפינס אוראו חלבון שווים 🤤 אבל רגע, רציתי לשתף אתכם איך בכלל הגענו לכאן.

👇🏼

אז אי שם שהתחלתי להתאמן, כמובן שבין הדברים הראשונים כשעשיתי היה לקנות אבקת חלבון כי זה מה שכולם עושים כשמתחילים להתאמן 😂 זה כזה חוק לא כתוב 😳

יש לציין ולחדד שבאופן כללי אין שום המלצה או עדיפות לצריכת אבקות חלבון, מצד שני אין גם כל רע בצריכה מתונה, כמו כל דבר בחיים. זה פשוט מקור נוח, זמין ומהיר לצריכת חלבון.

בהתחלה הייתי פשוט שותה את החלבון בשייקר באופן קבוע אחרי כל אימון, עד שנמאס לי כבר ולא הייתי מסוגלת להסתכל על השייקר (ולהריח🤢).

בשנים האחרונות אני פשוט משתמשת בחלבון בהרבה אופנים, אני מוסיפה סקופ לדייסה שלי, מוסיפה סקופ ליוגורט, מוסיפה סקופ לבלילת פנקייק וכו׳, ככה יוצא שאני צורכת מספיק חלבון ביום אם אני מתקשה להגיע ליעדים שלי.

לאחרונה אני מנסה לראות איך זה עובד גם עם אפייה ואני די מבסוטית ממה שיצא עד כה.

הכנתי ״מאפינס״ אוראו חלבון. זה די קשה להכין משהו שצריך לשאוף ולעמוד בסטנדרטים של מאפינס (מאפינס סטנדרטי מכיל בעיקר פחמימות ושומן) אבל שיהיו לו ערכים ידידותיים וכמות חלבון מספקת למי שנמצא בתהליך ירידה ומנסה להגביל את עצמו קלורית. בסופו של דבר יצא אחלה של נשנוש ליד הקפה.

תכינו גם אתם:

75 ג׳ אבקת חלבון (אני השתמשתי בטעם וניל)

50 ג׳ קמח רב תכליתי (או פשוט קמח לבן)

36 ג׳ קמח קוקוס

10 ג׳ ממתיק מלאכותי לבחירתכם (סטיביה)

12 ג׳ אבקת אפייה

50 ג׳ עוגיות אוראו דקות

275 ג׳ יוגורט 0% טבעי

275 ג׳ חלבון ביצה

100 ג׳ רסק תפוחים ללא תוספת סוכר

👩🏼‍🍳

לציפוי:

60 ג׳ אבקת חלבון (השתמשתי בטעם וניל)

30 ג׳ אבקת סוכר (הדבר האמיתי 🤫)

16 ג׳ פודינג וניל ללא תוספת סוכר

100 ג׳ יוגורט 0% טבעי

מעעעעעט מים

👩🏼‍🍳👩🏼‍🍳

הוראות הכנה:

חממו תנור מראש ל-150 מעלות (אני תמיד שוכחת 😬)

ערבבו בקערה את המוצרים היבשים (מלבד עוגיות האוראו), הוסיפו את המרכיבים הרטובים וערבבו היטב עד לבלילה אחידה. תמעכו את עוגיות האוראו ותוסיפו את שברי העוגיות לבלילה.

התיזו ספריי שמן על תבנית סיליקון של מאפינס ומלאו בבלילה (לא עד הסוף) והכניסו לתנור ל-20 דקות.

בזמן האפייה תכינו את הציפוי: ערבבו בקערה קטנה את כל המוצרים היבשים, הוסיפו מעט מים בהדרגה וכשהבלילה אחידה הוסיפו את היוגורט וערבבו היטב. הניחו במקרר עד שהמאפינס יצטננו ויהיו מוכנים לציפוי.

כאשר המאפינס מוכנים, שלפו אותם מתוך התבנית ותנו להם להצטנן על מגש, כשהם מצוננים יש לצפות אותם בנדיבות ולקישוט להוסיף שברי אוראו.

יאללה תכינו ותתייגו אותי שאני אדע למי אני יכולה לבוא לקפה 😂🙌🏼🤤

0 צפיות

©2017 by Bonfit.